Over cassecroute

Filosofie

Na 25 jaar tuinmeubelervaring ben ik tot het besluit gekomen om zelf, zoals vroeger de meubelmaker in zijn dorp, tuinmeubelen te ontwikkelen. Made in Belgium, dus.

Geen dure advertenties of showrooms, je komt gewoon bij me langs en je kan de picknicktafels in de tuin uitproberen.

Eerlijkheid duurt het langst…

Buy from the source

Er zijn geen geheimen, hoe minder tussenschakels in je distributie, hoe goedkoper je product.

Bij cassecroute koop je je picknicktafel rechtsreeks van de producent en daardoor ook aan een eerlijke prijs.

Je kan zelfs besparen op transport door je picknicktafel zelf op te halen, je krijgt er een set competitie petanqueballen bovenop.

Designers

Wim Segers en Ronald Mattelé hebben beide jarenlang tuinmeubelen ontwikkeld. Wim heeft grote klassiekers ontworpen en Ronald heeft meerdere meubelbedrijven op de rails gezet.

De cassecroute picknicktafels zijn er gekomen na een lang rijpingsproces, gefilosofeer over vroeger en nu, én hoe je meer samen kan zitten en genieten met elkaar op een onconventionele, eerlijke en betaalbare manier.

Cassecroute Handmade in Belgium Picknicktafels

Handmade in Belgium

Omdat het vandaag de dag voor consumenten niet duidelijk is wat het verschil is tussen een industrieel product en een handgemaakt ambachtelijk product, creëerde UNIZO het label ‘Handmade In Belgium’ (HIB) en handmadeinbelgium.com. Hiermee worden ambachtelijke ondernemers zichtbaar. Cassecroute onderschrijft met trots dit exclusieve label voor handgemaakt vakmanschap.